Find os på instagram
Find os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort

OBS! Vi har ferielukket i perioden 15.-31. juli. Sidste frist for bestilling inden ferien er onsdag den 12. juli.

Salgs- og leveringsbetingelser

Filou Wine I/S, Jægerborg Alle 86 A, 2920 Charlottenlund, cvr-nr. 34390401 (herefter benævnt ”Filou”) driver virksomhed med salg af vin og champagne. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Filou, med mindre der er indgået anden skriftlig aftale mellem køber og Filou.

Bestilling

Bestilling af varer kan ske på Filous hjemmeside www.filouwine.dk, via e-mail på info@filouwine.dk eller på telefon 61610909 eller 29453720. Hvis du har forespørgsler om varer, som ikke er på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os.
Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.filouwine.dk.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra www.filouwine.dk anses for sket, når kunden har fået varerne udleveret. Alle bestillinger sendes med Vingaloppen eller andet fragtfirma, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Filou. Dette betyder, at varerne afsendes fra Filou senest 3 hverdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 2 hverdage efter afsendelse, se dog nærmere nedenfor om fragt. Oplyst leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer overgår til køber efter levering. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle mangler ved leverede varer skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise manglen. Hvis du opdager en mangel, skal du rette henvendelse til Filou. Du kan som udgangspunkt kun reklamere over en mangel, der viser sig senest 2 år efter, at du har fået varen leveret. Du kan få varen byttet i tilfælde af mangler, med mindre ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Filou, eller du kan få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Filou refunderer rimelige fragtomkostninger til returnering af varer ved berettiget reklamation.

Fortrydelsesret

Filou yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Filou underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, herunder skal flasker være uåbnede og med ubrudt folie. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at returnere varen til den ovenfor angivne adresse.
Ved berettiget udnyttelse af fortrydelsesretten, tilbagebetales købesummen til dig ved overførsel til din bankkonto.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af Filou i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via Filous website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@filouwine.dk.

Pris og betaling

Prisen for hver vare fremgår af www. filouwine.dk. Filou tager forbehold for udsolgte varer samt prisfejl. Skulle der opstå en prisfejl, retter vi den så hurtigt vi kan. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Alle priser er inkl. moms, men ekskl. evt. fragt.
Det koster kr. 75 i gebyr af få varerne sendt til fastlandet og øer forbundet fastlandet med bro. Ved køb for minimum kr. 1.000 leverer vi fragtfrit. Kontakt os venligst vedrørende fragt til ikke-brofaste øer. Vi leverer ikke til Færøerne, Grønlandet eller udlandet.
www.filouwine.dk har du mulighed for at betale med Dankort.
Købstidspunktet er, når du har godkendt din bestilling og gennemført din betaling. Betalingstidspunktet er, når varen afhentes eller vi afsender varen og trækker penge fra dit betalingskort. I forbindelse med delleverancer trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske leverance. Hvis det viser sig, at vi mod forventning ikke kan levere hele eller dele af din ordre, kommer du kun til at betale for den faktiske leverance.

Alternativ tvistløsning

Er du ikke tilfreds med dit køb og er du forbruger, har du mulighed for klage over købet. Det kan du gøre gennem Europa-Kommissionens onlineplatform ved at trykke her. Din klage vil herefter blive videresendt til rette tvistorgan. Sagen vil normalt blive afgjort indenfor 90 dage. Filou Wine imødeser dog at blive kontaktet inden sagen indbringes, så parterne kan forsøge at løse konflikten internt. Filou Wine kan kontaktes pr. e-mail på info@filouwine.dk.

Værneting og lovvalg

Enhver tvist mellem køber og Filou er undergivet dansk ret uden hensyntagen til internationale privatretlige regler. Enhver tvist skal, hvis den ikke kan løses i mindelighed, afgøres af Københavns Byret som aftalt værneting i første instans, dog således at retsplejelovens regler finder anvendelse, hvis køber er forbruger.