Find os på instagram
Find os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 2 varer.
Underkategorier
  • Domaine Gilles Jourdan, Corgoloin, Côte de Nuits
    Domaine Gilles Jourdan, Corgoloin, Côte de Nuits I den lille by Corgoloin finder man Domaine Gilles Jourdan, der slet og ret er Gilles Jourdan selv. Efter i flere år at have produceret vin for et af de større vinhuse i Beaune, valgte han for nogle år tilbage at producere  vin fra egne marker i Côte-de-Nuits Villages, herunder parcellen Robignotte. Gilles Jourdans vine er at betegne som håndlavet af ham selv – fra plukningen, sortering af druer og frem til vinen er på flaske. Der anvendes ca. 25% nye egefade.
  • Domaine Gérard Raphet, Morey-St. Denis, Côte de Nuits
    Domaine Gérard Raphet, Morey-St. Denis, Côte de Nuits Gérard Raphet har til huse i Morey-St. Denis og overtog vinproduktionen fra sin far i 2002. Han ejer ca. 12 ha vinmarker i Morey-St. Denis, Gevrey-Chambertin, Chambolle-Musigny og Vougeot. Vinen laves på traditionel vis med stor respekt for terroir og får lov til at ligge på fad i 18 måneder. Gérard anvender ca. 15% nye egefade hvert år og gør ikke brug af filtrering og ej heller maskiner til at komme vinen på flaske. Der er tale om klassiske vine, der rummer masser af frugt, bløde tanniner, saftighed, der bare bliver ved og ved og hensætter éen i en drømmende tilstand tilbage i Côte-de-Nuits i vinmarkerne med solen højt på himlen.
  • Alex Gambal, Beaune, Côte de Beaune
    Alex Gambal, Beaune, Côte de Beaune Alex Gambal er vores senest tilkomne producent, der har til huse i hjertet af Beaune by. Alex Gambal er amerikaner, der i starten af 1990’erne valgte at følge sit hjerte og blive vinbonde i Bourgogne. Efter han havde afsluttet sine vinstudier i 1997 startede han som vinnegociant, men har siden også erhvervet sig flere egne parceller i såvel Côte de Beaune som Côte de Nuits. Hans vine fremstilles alene ved brug af naturligt gær og generelt og efter klassiske Bourgogne traditioner, hvorfor det er druerne og jorden, som er i højsædet. Lagringen sker på fad – som oftest på deres ”lie” og der foretages ikke omstikning eller filtrering ligesom al transport af vinen i kælderen sker ved hjælp af tyngdekraften. Størstedelen af hans vin eksporteres til USA eller sælges på det franske marked, hvorfor vores allokation desværre er meget begrænset. www.alexgambal.com
  • Domaine Vincent Bouzereau, Meursault, Côte de Beaune