Find os på instagram
Find os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 4 varer.
Underkategorier
  • Domaine Larue, St. Aubin, Côte de Beaune
    Domaine Larue, St. Aubin, Côte de Beaune Forventningerne var små, da vi første gang ankom til Gamay, som er en lille landsby uden for landsbyn St. Aubin. Men smilet var stort, da besøget hos Larue var færdig. Topkvalitet til priser, som er til at betale. Domainet ejer 15 ha., primært hvidvinsmarker. Formularen er ens for alle vinene. 10 måneder på fad efter høsten, hvoraf 20% er nye. Der filtreres let ved aftapning. St. Aubin består hovedsageligt af 1. cru marker, men der er store niveauforskelle for de enkelte 1. cru marker. Det er markernes beliggenhed, som er altafgørende for kvaliteten. Generelt kan man sige, at markerne ned mod Puligny-Montrachet og Chassagne-Montrachet har den bedste kvalitet, herunder marken ”Les Murgers des Dents de Chien”. www.larue-vins.com
  • Domaine Vincent Bouzereau, Meursault, Côte de Beaune
    Domaine Vincent Bouzereau, Meursault, Côte de Beaune Dette domaine består af 11 ha. vinmarker, 60% hvide og 40% røde. Bortset fra Vincents Aligoté lagrer alle hvidvinene (og rødvinene) på egefade i 12-18 måneder, hvoraf 15-30% er nye egefade afhængig af årgang og vinens niveau. For at bevare vinenes aromatiske rigdom, sker der ingen filtrering i forbindelse med aftapningen. Vincent Bouzereau producerer vine, som er meget tro mod deres ”terroir”, uanset om det er i Meursault, Puligny-Montrachet eller Beaune mv. Husets vine er meget ekspressive og velafbalancerede og heldigvis med god syre, som ellers kan være et problem i mange hvidvine fra Meursault. Høj kvalitet. 
  • Alex Gambal, Beaune, Côte de Beaune
    Alex Gambal, Beaune, Côte de Beaune Alex Gambal er vores senest tilkomne producent, der har til huse i hjertet af Beaune by. Alex Gambal er amerikaner, der i starten af 1990’erne valgte at følge sit hjerte og blive vinbonde i Bourgogne. Efter han havde afsluttet sine vinstudier i 1997 startede han som vinnegociant, men har siden også erhvervet sig flere egne parceller i såvel Côte de Beaune som Côte de Nuits. Hans vine fremstilles alene ved brug af naturligt gær og generelt og efter klassiske Bourgogne traditioner, hvorfor det er druerne og jorden, som er i højsædet. Lagringen sker på fad – som oftest på deres ”lie” og der foretages ikke omstikning eller filtrering ligesom al transport af vinen i kælderen sker ved hjælp af tyngdekraften. Størstedelen af hans vin eksporteres til USA eller sælges på det franske marked, hvorfor vores allokation desværre er meget begrænset. www.alexgambal.com