Find os på instagram
Find os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er ingen varer
Champagne Stéphane Coquillette, Chouilly, Côte des Blancs

Champagne Stéphane Coquillette, Chouilly, Côte des Blancs

I fem generationer har familien Coquillette lavet champagne med udgangspunkt i Chouilly, som er en Grand Cru landsby i Côte des Blancs på grænsen til Montagne de Reims. Domænet besidder 6,6 hektar i Côte des Blancs og Montagne de Reims, hovedsagligt i Chouilly og Cuis for chardonnay og Aÿ og Mareuil Sur Aÿ for pinot noir druer.

Vindyrkningen er - ligesom hos vores andre champagneproducenter - culture raisonnée/lutte raisonnée. Imellem rækkerne med vin anvendes der bark eller man lader græsset gro for at undgå jorderosion og minimere anvendelsen af ukrudtsmidler. Der anvendes kun organisk gødning.

Champagne Coquillette er vores senest tilkommende hus i Champagne. Vi har valgt dette domæne, fordi deres champagner supplerer vores øvrige champagner lavet på chardonnay og pinot noir, og viser andre interessante nuancer af champagne.

Champagnerne fra Coquillette er meget delikate og med en fantastisk finesse. Det går igen i samtlige cuveer, som alle har fine bobler og blød struktur, men samtidig også frisk og lang eftersmag.

Champagnerne skal drikkes – som enhver anden stor hvidvin – ikke for koldt, da det maskerer de delikate smage og dufte, og meget gerne i et vinglas/stort champagneglas, så champagnen kan få lov til at åbne sig og udtrykke deres fantastiske kompleksitet.

Hvis du sætter pris på champagne med flere dimensioner, er dette absolut et hus, som er værd at prøve.

www.champagne-coquillette.fr