Find os på instagram
Find os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 3 varer.
Champagne Franck Bonville, Avize, Côte des Blancs

Champagne Franck Bonville, Avize, Côte des Blancs

Dette vinhus besidder 20 ha vinmarker, som alle er beliggende i hjertet af Côte des Blancs, dvs. i grandcru-byerne Cramant, Avize og Le Mesnil-sur-Oger.

Franck Bonville er det ene af vores ”chardonnayhuse” eller ”blanc-de-blancs”, som det hedder i Champagne, når vinen er lavet på 100 % chardonnay.

Chardonnay er ensbetydende med en vis syre og mineralitet. Syren medfører, at vinen bevarer sin friskhed og duft, og mineraliteten giver fornemmelsen i ”næsen” af skifer, flint, sten eller kalk samt rankhed og nerve, når du smager på vinen. Derfor er det også oplagt at sammenligne god blanc-de-blancs-champagne med de gode hvidvine fra Bourgogne, som også er lavet på 100 % chardonnay.

Der anvendes culture raisonnée eller lutte raisonnée, dvs. vinene laves stort set uden brug af kunstgødning og skadelige insekt- og plantegifte.

Vi har efterhånden fulgt dette vinhus gennem mange år og er begejstrede over kvaliteten, særligt på grund af husets evne til at få chardonnaydruen og Côte des Blancs-områdets karakteristika frem. De har altid skabt champagne af høj kvalitet og til en attraktiv pris.

www.champagne-franck-bonville.com